Streszczenie w języku angielskim. ; artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia Vol. 26, 7 (1992), strony 125-139 ; tyt. równoległy: Threat to the natural environment in the process of food production increase
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia Vol. 26, 7 (1992)
Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego
27 paź 2025
25 maj 2021
112
143
https://www.bc.umcs.pl/publication/42875
| Nazwa wydania | Data |
|---|---|
| Lulek, M. Zagrożenie środowiska naturalnego w procesie wzrostu produkcji żywnościowej | 27 paź 2025 |
Austen, Agata. Kremmydas, Evangelos. Szczepanik, Marta. Stępnik, Krzysztof. Redaktor
Grabowiecki, Józef Marek (19..-2020).
Hławacz-Pajdowska, Elżbieta. Mykowska, Zofia.
Zygmunt-Stelmasiak, Barbara.
Otto, Helena.
Czyżowska, Zdzisława (1924-1996).