Streszczenie w języku angielskim. ; artykuł w: Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia Vol. 25, 10 (1991), strony 115-126 ; tyt. równoległy: Process of the formation of the level and relations of the prices for the basic food items between 1980 and 1988
Annales Universitatis Mariae Curie-Skłodowska. Sectio H, Oeconomia Vol. 25, 10 (1991)
Dofinansowano z programu "Społeczna odpowiedzialność nauki" Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego
27 paź 2025
25 maj 2021
84
109
https://www.bc.umcs.pl/publication/42844
| Nazwa wydania | Data |
|---|---|
| Kozyra, E. Kształtowanie się poziomu i relacji cen podstawowych artykułów żywnościowych w latach 1980-1988 | 27 paź 2025 |
Austen, Agata. Kremmydas, Evangelos. Szczepanik, Marta. Stępnik, Krzysztof. Redaktor
Grabowiecki, Józef Marek (19..-2020).
Hławacz-Pajdowska, Elżbieta. Mykowska, Zofia.
Zygmunt-Stelmasiak, Barbara.
Otto, Helena.
Czyżowska, Zdzisława (1924-1996).